CNC Frezer

Is precisiewerk is voor jou?

Heb jij affiniteit met fijnmechanica, een opleiding in de techniek (MBO 3/4) en wil je jezelf graag blijven verbeteren? Dan hebben we een match!

Bij Basco bewerken we diverse soorten metaal en kunststof in kleine series. We maken hiermee een breed scala aan prachtige producten, die we leveren aan onze hightech klanten in binnen- en buitenland.

Op dit moment zijn we op zoek naar versterking voor ons hoogwaardige CNC freeswerk. In deze functie word je verantwoordelijk voor het programmeren en onderhouden van moderne CNC-gestuurde freesmachines. Daarbij werk je in teamverband met ervaren collega’s die je graag op weg helpen om een topper in je vakgebied te worden.

Alles wat de deur uitgaat moet voldoen aan onze hoge standaard, zodat het ons “Basco label” meekrijgt. Dit is het visitekaartje naar buiten toe en hier zijn we enorm zuinig op!

Je komt terecht in een modern en stabiel familiebedrijf. Onze organisatie is niet al te groot, waardoor het onderlinge contact laagdrempelig en persoonlijk is. De werkomgeving is schoon, opgeruimd en voldoet aan de eisen van nu.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en streven ernaar om te produceren met oog voor duurzaamheid en zo min mogelijk verspilling.

Past ons precisiewerk bij jou?
Bel 040-2217225, mail of kom een kijkje nemen!
Zowel fulltime als parttime werken is mogelijk.

Suzanne Sanders – Office Manager