Organisatie

Familiebedrijf sinds 1972

Vacatures

Basco is een MKB familiebedrijf dat werd opgericht in 1972. Sinds de oprichting is onze organisatie gericht op verspanende toelevering.
Voor een breed scala aan hightech bedrijven, o.a. in de Brainport-regio, produceren wij hoogwaardige fijnmechanische producten in diverse soorten metaal en kunststof.

CNC-draaien en CNC-frezen zijn onze specialiteiten, evenals het (ultrasoon) reinigen en het in cleanroom schoon verpakken van de producten. Op kleine schaal zijn er montageactiviteiten. Al deze werkzaamheden gebeuren in eigen huis. Oppervlakte- en warmtebehandelingen worden uitbesteed aan gespecialiseerde leveranciers.

Uw opdracht wordt geboekt in ons ERP-systeem. Na het inplannen wordt de productie-order tot op detail gevolgd en waar nodig bijgestuurd.

Kwaliteit en klanttevredenheid, gekoppeld aan efficiency, staan bij Basco hoog in het vaandel. We investeren daarom structureel in technologie en het trainen van onze medewerkers. Zij zijn trots op wat ze maken en de wijze waarop we kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen van onze relaties.

Onze klanten kunnen er op vertrouwen dat hun precisie-onderdelen schoon, op de juiste wijze verpakt, op tijd worden geleverd. Hiermee is Basco al vele jaren een gewaardeerde partner voor bedrijven in de hightechindustrie.