Organisatie

Familiebedrijf sinds 1972

Vacatures

Basco is een MKB familiebedrijf dat werd opgericht in 1972. Sinds de oprichting is onze organisatie gericht op verspanende toelevering.
Voor een breed scala aan hightech bedrijven, o.a. in de Brainport-regio, produceren wij hoogwaardige fijnmechanische producten in diverse soorten metaal en kunststof.

CNC-draaien en CNC-frezen zijn onze specialiteiten, evenals het (ultrasoon) reinigen en schoon verpakken van de producten. Op kleine schaal zijn er montageactiviteiten. Al deze werkzaamheden gebeuren in eigen huis. Oppervlakte- en warmtebehandelingen worden uitbesteed aan gespecialiseerde leveranciers.

Onze organisatie is volledig gericht op kwaliteit, efficiency en klanttevredenheid. De werkplaats is altijd schoon en opgeruimd. Onze medewerkers zijn ervaren professionals.
Producten worden op basis van 100% kwaliteitsgarantie volledig schoon afgewerkt. Altijd op de juiste wijze verpakt en geleverd op de juiste plaats en de gewenste tijd. Hiermee is Basco een gewaardeerde partner voor diverse bedrijven in de hightech industrie.

Onze klanten stellen de hoogste eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Basco investeert daarom regelmatig in de nieuwste machine-ontwikkelingen en trainingen. Onze klanten kunnen altijd rekenen op het hoogst haalbare kwaliteitsniveau.