Basco kijkt naar de toekomst

Basco kijkt naar de toekomst
met nieuw ERP-pakket MKG5

Kwaliteit, efficiency en procesbeheersing zijn de pijlers waarop Basco Machining Technology zich heeft ontwikkeld tot een specialist in het produceren van precisie-onderdelen voor de hightech industrie.
Met de livegang van de nieuwste ERP-software MKG5 is nu opnieuw een belangrijke stap gezet. De software wordt ingezet voor het verder optimaliseren van de bedrijfsprocessen en leveringsbetrouwbaarheid. Om het heuglijke feit van de livegang te vieren ontving Basco onlangs ‘een meter krentenwegge’ (een Twents streekproduct) van het in Hengelo gevestigde MKG Nederland.

Webshop
De overstap naar MKG5 sluit aan bij de ontwikkelingen van Basco Machining Technology. Afgelopen jaar werd al de basis gelegd voor het ontwikkelen van een online bestelproces. Binnen afzienbare tijd kunnen vaste klanten hun bestellingen plaatsen in de webshopmodule, die zal worden gekoppeld met MKG5. De shop is bedoeld voor vaste klanten, die hiermee 24/7 hun bestelgegevens kunnen raadplegen en (repeat)bestellingen kunnen plaatsen.